Is zakelijke fietslease iets voor jou?

Steeds meer werknemers willen een e-bike van de zaak. En dat is niet gek met de nieuwe leaseregeling van 2020. We zetten in deze blog een aantal zaken voor je op een rijtje. Zo weet je zeker dat jij een goede beslissing kunt maken.

Wat houdt zakelijke fietslease in?

Ben je het ook zat om dag in dag uit in de file te staan en dan nog op zoek te moeten naar een parkeerplaats? Dan zou zakelijke fietslease voor jou een oplossing zijn. Daarnaast is het super simpel. Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij je ook nog eens volledig ontzorgd wordt. Jij als werknemer hoeft je dus geen zorgen te maken over onder andere onderhoud, verzekering of schade. Uiteraard ben je ook nog eens enorm gezond bezig!

Een e-bike van de zaak; talloze voordelen

Als werknemer profiteer je van heel veel voordeel. Zelfs tot wel 40% van de ten opzichte van de aankoop van een nieuwe e-bike. Zo betaal je als werknemer maar 7% bijtelling per jaar als alles vergoed wordt door de werkgever. Dat kost dus maar een paar euro per maand voor een gloednieuwe e-bike. Maar daarnaast dat, verminder iedere dag fietsen stress en is het ook nog eens enorm goed voor de gezondheid! Een win-winsituatie dus!